technik technologii żywności. Tom I. Szkoły ponadgimnazja”

38,34

Opis

technik technologii żywności. Tom I. Szkoły ponadgimnazja”

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych). Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.: posługiwanie się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych, dobieranie maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych, dobieranie urządzeń do przechowywania wyrobów cukierniczych. W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP oraz treści dotyczące PKZ (np. interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną). Podręcznik został wzbogacony licznymi ilustracjami i schematami przedstawiającymi najnowsze maszyny, urządzenia oraz sprzęt cukierniczy. AUTOR KATARZYNA KOCIERZ TYTUŁ TECHNIKA W PRODUKCJI CUKIERNICZEJ. WYROBY CUKIERN. WYDAWCA WSIP ROK WYDANIA 2014 FORMAT 170 X 240 MM OPRAWA OPRAWA BROSZUROWA ILOŚĆ STRON 288 EAN 9788302147371 Znajdź podobne według klucza: KATARZYNA_KOCIERZ WSIP TECHNIKA (139778)

: Podręczniki szkolne

szkoła kosmetyczna gdańsk, gdzie na rolki wrocław, ur edu pl, ewelina zięba, numer świadectwa dojrzałości, adamczyk justyna, dębica kurs akcji, test z języka angielskiego, łapanow, księgowa warszawa zarobki, giogle tlumacz, gretl interpretacja wyników, jak sie pisze rozprawke przykład, linkedin czy warto

yyyyy